UAB "Kristiana" rinkodaros vertinimas

7 psl. / 1602 žod.

Ištrauka

Temos aktualumasLietuviai dažniausiai kosmetiką perka didžiuosiuose prekybos centruose, tačiau kasmet jie daugiau išleidžia ir prabangiai kosmetikai. Šių produktų pardavėjai siūlo geresnį – asmeninį, profesionalų – aptarnavimą, todėl prekybos tinklų jie nelaiko savo konkurentais.Prabangios kosmetikos naudojimas daugiausia auga dėl parfumerijos, o jai daugiau išleisti imta, kai Lietuvos rinkoje atsirado pigiau nei rinkoje žinomus prekės ženklus siūlantis parduotuvių tinklas. Parfumerija ir kosmetikos produktais prekiaujanti bendrovė „Kristiana“ valdo sparčiai augantį mažmeninės prekybos tinklą. Dėl dinamiškos plėtros įmonei vis sunkiau užtikrinti tinkamą verslo procesų valdymą bei kokybišką klientų aptarnavimą. Prekybos įmonių plėtra tampa rizikingesnė, problemos su kuriomis susiduria įmonė, darosi kompleksiškesnės, apima vis daugiau reiškinių ir procesų. Visa tai kelia naujus, didesnius reikalavimus prekybos įmonių valdymui , reikalauja iš įmonių vadovų ir specialistų naujoviško mąstymo, kūrybiškumo ir netradicinių veiksmų, tinkamo teorinio pasirengimo. Sprendžiant šiuos uždavinius, ypatingai svarbus vaidmuo tenka rinkodarai- įmonės valdymo rinkoje koncepcijai, kurios esmė- orientavimasis į vartotojus.Darbo tikslas: įvertinti AB „Kristiana“ rinkodarą.Uždaviniai:1. Išnagrinėti UAB ,,Kriastiana“ išorinę aplinką;2. Aprašyti UAB „Kristiana“ rinką;3. Aprašyti artimiausių 3 konkurentų rinkodaros veiksmus;4. Aprašyti UAB „Kristiana“ veiksmus Lietuvos rinkoje;5. Suplanuoti rinkodaros rėmimo biudžetą pagal siūlomas rinkodaros priemones UAB „Kristiana“ rinkodaros veiklai tobulinti.


Turinys


Reziumė

Autorius
rafalina
Tipas
Referatas
Dalykas
Rinkodara
Kaina
€2.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgs 25, 2015
Publikuotas
2012 m.
Apimtis
7 psl.

Susiję darbai

UAB „Arip“ įmonės rinkodaros analizė

Rinkodara Referatas 2012 m. irmante
Kiekvienoje įmonėje atliekama daugybė funkcijų, kurios visiškai ar bent iš dalies priskirtinos rinkodarai. Įmonės kuria ir tobulina prekes bei paslaugas, reguliuoja jų kainas,...

"Žalgirio" logotipo analizė rinkodara

Rinkodara Tyrimas 2019 m. Bembis
,,Žalgirio'' rinkodaros analizė apimanti logotipo, vaizdinės reklamos analizę bei produktų ir paslaugų apžvalga. Atliktas tyrimasis palyginimas ir analizė.