UAB „Dana ir ko“

10 psl. / 947 žod.

Ištrauka

Praktika buvo atliekama uždarojoje akcinėje bendrovėje „Dana ir ko“. Joje gaminamos moteriškos kojinaitės, kojinės, puskojinės, pėdkelnės, pėdutės, vaikiški gaminiai. UAB „Dana ir ko“ įkurta 1991 m., o reorganizuota 2000m. Sukurtas kvalifikuotas kolektyvas, įdiegtos naujos informacinės, valdymo ir gamybos technologijos. Žaliavos – mezgimo siūlai, siuvimo siūlai, elastiniai siūlai – tiekiamos firmų: Vokietija – „BAER“, „NYLSTAR“, „FEIN – ELAST“, „HENKEL“, „CENTO textile“; Italija – „BEMBERG“; Šveicarija – „DU POINT“, „CIBA“; Izraelis – „NILIT“. Mezgama mezgimo mašinomis „Matec Hf 2.7“ ir „Matec Hf 4.7“. Tai vieno cilindro 4 colių diametro, 34E klasės, 400 adatų mezgimo automatai. Numegztų gaminių susiuvimui naudojamos siuvimo mašinos: „Detxtomat“, „Solis“, „Takatori“, „Overlocks“, „Mauzerlocks“. Kadangi klasikinės kojinės, kojinaitės, puskojinės, pėdkelnės mezgamos iš baltų sintetinių siūlų, tai jų dažymui naudojamos firmos „Colormat“ dažymo mašinos.
Dalis produkcijos eksportuojama į Suomiją, Švediją, Norvegiją, Didžiąją Britaniją, Latviją. Taip pat „Dana ir ko“ gaminių galima įsigyti didžiuosiuose Lietuvos prekybos centruose, tokiuose kaip: „Maxima“, „Rimi“, „Iki“, „Norfa“, „Drogas“ ir t.t... Dažniausiai eksportuojami gaminiai žymimi užsakovų prekiniais ženklais, o ne firmos logotipu [1].


Turinys

  • Apie įmonę3
  • Asortimentas3
  • Kojinaičių gamyba6
  • Kokybės tikrinimas9
  • Įmonės ekonomika ir plėtra9
  • Literatūros sąrašas10

Reziumė

Autorius
martyna
Tipas
Referatas
Dalykas
Dizainas ir technologijos
Kaina
€2.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgp 1, 2012
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
10 psl.

Susiję darbai

UAB „Dangiški ledai“ ledų gamybos technologija

Dizainas ir technologijos Kursinis darbas 2011 m. porcelaina
Šio kursinio darbo tikslas susipažinti, išanalizuoti ir aprašyti realiai egzistuojančių įmonių pavyzdžiu, gamybos organizavimą ir technologiją savo įsivaizduojamoje įmonėje. Norėdamas įgyvendinti savo užsibrėžtus...

Kirpėjo įrankiai

Dizainas ir technologijos Prezentacija 2016 m. kristexx3
Kirpėjo(s) pagrindiniai įrankiai ir prietaisai Čia aprašomi pagrindiniai prietaisai kurie naudojami kirpėjo(s) darbe