Sudėtingos sandaros siūlai: 2011 pavasario / vasaros kolekcija

9 psl. / 931 žod.

Ištrauka

Firma “S.Vilarrasa s.a.”
Tai šeimos verslą turinti įmonė. Įkurta 1957 metais Žironoje. Buvo gaminami medvilniniai ir maišyti su kitais pluoštais siūlai. Nuo 1970 metų fabrikas atnaujintas ir gaminiai gaunami pertrauktinio verpimo verptuvais. Daugiau kaip 80 % progukcijos eksportuojama. Verpalai gali būti naudojami mezgimo mašinoms, rankiniui mezgimui, tai pat namų tekstilei.
S. Vilarrasa s.s. dirba su automatizuota gamybos linija. Dėl karštuvų ir žiedinio verptuvo reguliavimo galimybių gaunamas produktas yra aukštos kokybės, vienodo ir stabilaus ilginio tankio. Pertrauktinio verpimo sitema leidžia prisitaikyti prie įvairių klientų reikalavimų. Gaminani siūlai yra nuo 1 Nm iki 40 Nm.
Produktai yra tiriami, jie atitinka sertifikatą l'Oeko-Tex Standard 100, kuris garantuoja, jog pavojingų medžiagų sveikatai nėra. Taip pat siūlai atitinka ISO 9001 sertifikatą, kuris užtikrina aukštą gaminių kokybę.


Turinys

  • Firma “S.Vilarrasa s.a.”2
  • Mados apžvalga3
  • Tendencijų kryptys6
  • Siūlų katalogas “Atgaiva”7
  • Siūlų priežiūros sutartiniai žymėjimai8
  • Literatūros sąrašas9

Reziumė

Autorius
martyna
Tipas
Referatas
Dalykas
Dizainas ir technologijos
Kaina
€2.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgp 1, 2012
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
9 psl.

Susiję darbai

Sudėtingo pjūvio kūrimas

Dizainas ir technologijos Laboratorinis darbas 2012 m. kamurke
Išsamiai paaiškinama kaip reikia sukurti sudėtingo pjūvio brėžinius. Darbas skirtas mokymosi tikslais, nes yra pateikti pavyzdžiai ir užduotys.

Audinių sandaros rodiklių nustatymas

Dizainas ir technologijos Laboratorinis darbas 2012 m. vienintele
Darbo tikslas yr išnagrinėti audinio sandaros rodiklių nustatymo metodiką, bandinių paruošimo, skirto audinio tempimo ir plėšimo bandymams, principus bei paruošti bandinius, nustatyti nurodytų...