Įmonės marketingo analizė

11 psl. / 1973 žod.

Ištrauka

Kiekviena stipri ir socialiai atsakinga įmonė siekia, su naujais verslo klientais užmegzti ilgalaikius santykius. Šiandieninėje Europoje vyrauja dinamiška aplinka ir pokyčiai yra pastovus verslo reiškinys. Kiekvienoje įmonėje tai tapo besitęsiančiu procesu. Sėkminga įmonė turi nustatyti savo prioritetus ir tikslingai susikoncentruoti į kokybę ir klientą.

Klaidingai manoma, kad marketingas yra naudojamas tik verslo įmonių ir organizacijų. Šiais laikais marketinge dalyvauja visi žmonės, kurie perka, parduoda, naudojasi paslaugomis. Todėl išmanyti ar bent minimaliai suvokti marketingo esmę yra privalu kiekvienam laisvai funkcionuojančiam individui.

Šiame darbe aš nagrinėsiu kabelinių pynių bei elektromechaninių sistemų gamintoją AQ Wiring systems. Šią organizaciją pasirinkau, nes pati joje dirbu jau kelis metus ir galiu adekvačiai įvertinti situaciją įmonėje.

Elektromechanikos dalių gamyba yra sudėtingas, modernus ir greitų pokyčių reikalaujantis procesas. Įranga modernėja kiekvieną dieną ir nuo to negalima atsilikti. Reikia teikti naujoves, visada atsižvelgti į klientų reikalavimus ir kainos santykį.

Darbo objektas

Darbo objektas – AQ Wiring systems įmonė. Šiame darbe yra analizuojama AQ Wiring systems veikla, apžvelgiamos ateities perspektyvos. Jos bendradarbiavimas su esamais klientais ir naujų investuotojų paieška.

Darbo uždaviniai

  1. Pristatyti analizuojamą įmonę;
  2. Išanalizuoti jos aplinką;
  3. Išanalizuoti marketingo elementus: asortimentą, produktą ir pardavimą.

Turinys

  • ĮVADAS2
  • 1. ĮMONĖS VALDYMAS3
  • TRUMPA ĮMONĖS ISTORIJA IR VEIKLOS APIBŪDINIMAS3
  • 2. ĮMONĖS APLINKA4
  • 3. ĮMONĖS RINKOS SEGMENTAVIMAS, TIKSLINĖ RINKA IR STRATEGIJA PAGAL TIKSLINĘ RINKĄ6
  • 4. MARKETINGO KOMPLEKSO ELEMENTAI7
  • IŠVADOS IR PASIŪLYMAI10
  • LITERATŪROS SĄRAŠAS11

Reziumė

Autorius
graibute23
Tipas
Referatas
Dalykas
Rinkodara
Kaina
€2.28
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Lap 9, 2016
Publikuotas
2016 m.
Apimtis
11 psl.

Susiję darbai

Paslaugų marketingo analizė

Rinkodara Referatas donatak
Per pastarąjį dešimtmetį paslaugų sfera beveik visose, o ypač postkomunistinėse pasaulio šalyse plėtojasi labai sparčiai. Ji apima plačią veiklos sritį - nuo prekybos...

“Expo Vakarai” įmonės analizė

Rinkodara Referatas 2012 m. studentas151
Iš SWOT analizės darome išvadą, jog įmonė gali pastoviai tobulėti ir plėsti idėjas. Konkurencine aplinka palanki, tačiau galimas stiprių konkurentų atsiradimas. Vartotojų trukumas...

AB „Alita“ įmonės marketingo analizė

Rinkodara Referatas 2013 m. carollyte
AB „Alitos“ vyno gamykloje pirmasis vyno lašas pasirodė dar 1963 metais. Laikas nuo bendrovės įkūrimo prabėgo kaip akimirka, tačiau ir beveik po 50...