Vandens ūkio verslo aplinka ir įmonių veiklos rizikos vertinimas

15 psl. / 2900 žod.

Ištrauka

Kiekviena įmonė, siekdama išlikti konkurencinga ir moderni, privalo tobulėti bei keistis, priimti šiuolaikines naujoves ir iššūkius. Įmonės, nesugebančios patenkinti vis besikeičiančių klientų bei pirkėjų poreikių ir prisitaikyti prie rinkos ekonomikos dėsnių, anksčiau ar vėliau bankrutuoja, t.y. šios įmonės nebegali tęsti savo veiklos. Todėl visose situacijose, kiekvienai įmonei yra būtina įvertinti savo veiklos rezultatus bei stebėti ne tik įmonės viduje vykstančius pokyčius, bet ir makroekonomines tendencijas. Šioms užduotims įvykdyti yra atliekama įmonė veiklos efektyvumo analizė ir įvertinimas, kurie teikia nemažai informacijos apie įmonės veiklos vystymąsi bei leidžia įmonėms numatyti veiklos plėtros būdus ir kurti strateginius planus. Įmonės rezultatus gali lemti ne tik vadybos sprendimai, bet ir techniniai bei finansiniai jos pajėgumai. Didelę įtaką įmonės veiklai turi išoriniai ekonominiai-socialiniai veiksniai: dideli mokesčiai, infliacijos svyravimai, emigracija, ekonominės bei bankų krizės. Todėl įmonės, norėdamos išlikti, yra skatinamos ieškoti naujų plėtros galimybių bei veiklos efektyvumo didinimo priemonių.


Turinys

  • ĮVADAS3
  • 1.LITERATŪROS ANALIZĖ4
  • 1.1 VANDENS ŪKIO ĮMONĖS4
  • 1.2 VANDENS ŪKIO ĮMONĖS TURTAS4
  • 1.3 VANDENS ŪKIO ĮMONĖS TURTO FORMAVIMAS IR NAUDOJIMAS8
  • 2. VERSLO PLANAS10
  • IŠVADOS15
  • LITERATŪROS SĄRAŠAS16

Reziumė

Autorius
monikami
Tipas
Referatas
Dalykas
Vadyba
Kaina
€2.54
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Lap 14, 2018
Publikuotas
2016 m.
Apimtis
15 psl.

Susiję darbai

Apmokestinimo įtaka verslo subjektų veiklos rezultatams

Vadyba Kursinis darbas 2008 m. dowile_s
Atitinkamais mokesčiais apmokestinamos verslo sukurtos pajamos (pelnas) ir pridėtinė vertė, samdomiems darbuotojams išmokėtas darbo užmokestis, akcininkų gauti dividendai, įsigytas nekilnojamasis turtas ir pan....

Muzikos įrašų industrijos verslo modeliai

Vadyba Kursinis darbas 2016 m. paulauskas.pov@gmail.com
2016m. rašytas VU verslo vadybos kursinis darbas apie muzikos įrašus bei šioje industrijoje veikiančius verslo modelius. Gautas įvertinimas 8 balai.