10 gigabite ethernet technologija

22 psl. / 5000 žod.

Ištrauka

Nuo savo kilmės daugiau nei prieš 25 metus, Ethernet vystėsi siekiant patenkinti didėjančius paketinio duomenų perdavimo tinklus. Dėl savo įrodytų mažų įgyvendinimo išlaidų, žinomą patikimumą ir santykinio paprastumo įrengimas ir priežiūra, jo populiarumas išaugo iki taško, kad šiandien beveik visas eismas internete atsirado ar baigiasi Ethernet. Be to, kaip ir vis greičiau tinklo greitis paklausa išaugo, Ethernet buvo pritaikytas dirbti su šia didesnę spartą ir kartu šuolių tūrio paklausą, kad juos lydėti.
Vienas Gigabit Ethernet standartas jau įdiegta dideliais kiekiais tiek įmonių ir viešųjų duomenų tinklų, ir pradėjo judėti Ethernet nuo vietinio tinklo ir gali apimti metropoliteninį tinklą.
Tuo tarpu net greičiau 10 Gigabit Ethernet standartas artėja prie pabaigos.Šis naujausias standartas yra varoma ne tik įprastinėmis duomenų srauto padidėjimą, bet ir naujų, pralaidumo daug paraiškų platinimu. Projektas, standartas 10 Gigabit Ethernet gerokai skiriasi tam tikrais atžvilgiais nuo ankstesnių Ethernet standartų aspektais, visų pirma, kad ji veiks tik per optinio pluošto, ir tik veikia visą dvipusę veikseną, ty susidūrimo aptikimo protokolai yra nereikalingas. "Ethernet" dabar gali paspartinti iki 10 gigabitų per sekundę, tačiau išlieka Ethernet, įskaitant paketų formatą, ir dabartinės galimybės yra lengvai perkeliami į naują standarto projektą.
Be to, 10 Gigabit Ethernet nėra pasenusių dabartinės investicijos į tinklo infrastruktūrą. Darbo grupė pozicijoje standartams, pastangų ėmėsi priemonių užtikrinti, kad 10 Gigabit Ethernet yra suderinamos su kitomis tinklų technologijų, tokių kaip SONET. Standartas leidžia Ethernet paketus keliauti SONET nuorodos su labai mažai neefektyvumo.
Ethernet plėtimasis gali naudoti tinklų metropoliteną, dabar gali būti išplėsta , tiek kartu su SONET ir "end-to-end" Ethernet ". Su dabartiniu balanso tinklo srautu šiandien labai palankios paketų perjungimo duomenimis daugiau nei balso, tikimasi, kad naujoji 10 Gigabit Ethernet standartas padės sukurti tarp tinklų suprojektuotos daugiausia balsu konvergencijų, ir naujų duomenų orientuotų tinklus.


Turinys

  • ĮVADAS
  • 1. Bendra standarto charakteristika4
  • 2. Ka bendro turi 10Gigabit Ethernet technologija su Ethernet ir Fast Ethernet8
  • 3. Bendros tinklo terpės, 200 metrų diametro, užtikrinimo priemonės9
  • 4. 802.3z standarto fizinės terpės specifikacija10
  • 5. Gigabit Ethernet naudojami Daugelio modų kabelis10
  • 6. Gigabit Ethernet, sukurtas 5 kategorijos susuktosios poros pagrindu11
  • 7. 10 Gigabit Ethernet technologijos naudojimas ir galimybės13
  • 8. 10GbE Tinklo sąsajos15
  • 9. 10 Gigabit Ethernet naudojimas Debesies modelis15
  • 10. Gigabit Ethernet ir taikymo tinkamiausios teritorijos18
  • IŠVADOS
  • INFORMACIJOS ŠALTINIŲ SĄRAŠAS

Reziumė

Autorius
vaidutis16
Tipas
Referatas
Dalykas
Informatika
Kaina
€3.06
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bir 10, 2013
Publikuotas
2013 m.
Apimtis
22 psl.

Susiję darbai

Wi-fi technologija

Informatika Referatas 2011 m. ievukas
Šis referatas skirtas išsiaiškinti, kam yra skirtas Wi-Fi, kam jis naudojamas, kokios šios technologijos galimybės.

Internetinio apdorojimo technologija (cloud computing)

Informatika Referatas 2009 m. m.avdejenkov
Šio darbo tikslas yra aptarti internetinio apdorojimo technologiją. Tai yra kompiuterio naudojimo koncepcija, kai kompiuterinės galimybės imamos kaip paslaugos, kurias vartotojai gali pasiekti...

Informacinių technologijų raida Lietuvoje

Informatika Referatas 2013 m. gintar6
Šiame amžiuje informacinės technologijos – gyvybiškai svarbi kasdieninio gyvenimo dalis. Tačiau kokia informacinių technologijų raida buvo Lietuvoje, kaip ji pradėjo plisti ir tobulėti...