Pavilnių ir verkių regioninių parkų traukos zonoje socialinio lavinimo paslaugos pardavimo valdymas

11 psl. / 1995 žod.

Ištrauka

Mūsų siūlomas naujas turizmo paslaugos produktas yra Verkių regioninio parko informavimo (socialinio lavinimo) paslauga, kuri žmonėms padėtų susipažinti su šiuo regioniniu parku. Klientams planuojama teikti informaciją apie Verkių regioninį parką, būtų vedamos pamokėles apie jo įkūrimą, istoriją, gražias ir vertas pamatyti vietas. Socialinio lavinimo turizmo produkto siektinas rezultatas yra informacija bei intelektualinės individų savybės, kitaip sakant, savo produktu siekiame, jog klientai įgautų žinių, apie Verkių regioninį parką bei, kad ta informacija, kurią jiems suteiksime, patenkintų jų individualius intelektualinius lūkesčius. Siekiant paslaugos kokybiškumo ir lankomumo įdarbinsime profesionalius mokytojus, kurių pagrindinis tikslas būtų informatyvios ir kūrybiškai vedamos informacinės pamokos (į programą įterpiant įvairių žaidimų, užduočių, viktorinų ir pan.).
Ši siūloma turizmo prekė būtų orientuota į kelias vartotojų grupes, kurias segmentuojame pagal amžių: paslauga siektume pritraukti tiek jaunimą (mokyklinio amžiaus bei studentus), tiek vidutinio amžiaus, tiek vyresnio amžiaus žmones (senjorus). Taip pat, priklausomai nuo susidariusios grupės, būtų vedamos pamokėlės ne tik lietuvių, bet ir pasirinkta užsienio kalba: rusų, anglų ar vokiečių. Paslauga planuojama teikti masiniu mastu (surinktam skaičiui žmonių, susidomėjusių mūsų siūlomu produktu).
Planuojame vienos socialinio lavinimo pamokėlės kaina nuo 15 iki 20lt vienam asmeniui. Į kainą įeitų vartotojų švietimas, supažindinimas su parku, jo istorija, lankytinais objektais, taip pat lankytojų transportavimas autobusiuku, tarp objektų esančių parke didesniu atstumu. Tačiau siekdamos pritraukti daugiau lankytojų skelbtumėme akcijas moksleiviams, studentams, senjorams ar didesnėms klientų grupėms (taikomos, turinčioms daugiau nei 10 asmenų). Turime pabrėti, jog paslaugos teikimo kainos svyruos nuo metų laiko, kadangi šaltojo sezono metu, parkuose lankytojų sumažėja.


Turinys

  • 1. Socialinio lavinimo paslaugos apibūdinimas3
  • 2. Socialinio lavinimo paslaugos pardavimo planavimas3
  • 2.1. Misija, tikslų sistema3
  • 2.2. Procesas4
  • 3. Socialinio lavinimo paslaugos pardavimo organizavimas7
  • 4. Socialinio lavinimo paslaugos pardavimo motyvavimas9
  • 5. Socialinio lavinimo paslaugos pardavimo kontrolė ir reguliavimas10
  • Naudotų šaltinių sąrašas11

Reziumė

Autorius
matyfa
Tipas
Referatas
Dalykas
Vadyba
Kaina
€2.28
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgs 23, 2013
Publikuotas
2011 m.
Apimtis
11 psl.

Susiję darbai

Socialinių paslaugų rinkos padėtis Kaune

Vadyba Referatas donatak
Paslauga yra specifinė prekė, nors ir turi daugelį paprastos prekės požymių. Ji nėra pirmo būtinumo prekė. Terminas „socialinės paslaugos“ labai populiarus, kai kalbama...