AB “Malsena” marketingo komplekso elementų analizė

18 psl. / 4081 žod.

Ištrauka

Šiandieninėje verslo literatūroje vis daugiau kalbama apie gamybos marketingą, kadangi gamybos sfera yra viena perspektyviausių, sparčiai besiplėtojančių ūkio sferų. Tokią tendenciją nulėmė daugelis priežasčių. Gamybinė yra pirmo būtinumo prekė – poreikių tenkinimo piramidėje yra aukštesniame lygmenyje nei būstas ar drabužiai, ar paslaugų sfera. Gamybinių prekių poreikis visada buvo pakankamai didelis ir dabar vis didėja, nes:
• auga bendra produktų masė ir didėja bendras asortimentas,
• didėja gyvenimo intensyvumas,
• auga visuomenės išsivystymo lygis.
Paklausa gamybinėms prekėms didėja. O jeigu yra paklausa, atsiranda ir pasiūla bei
konkurencija tarp gamybinių prekių teikėjų. Didžiausias ginklas konkurencinėje kovoje yra marketingo priemonių išmanymas.
Šiame darbe aš nagrinėsiu – marketingo komplekso elementus – prekę, kainą, pateikimą ir rėmimą. Savo tyrimo objektu aš pasirinkau AB „Malseną“, jos veikla susideda iš kvietinių miltų, ruginių miltų, mišinių, makaronų gamybos. Kiekvienas produktas gaminamas atskirai: kvietiniai miltai malami Panevėžyje, ruginiai – Vievyje, mišiniai – Panevėžyje. Šią paslaugų įmonę aš pasirinkau dėl to, kad AB „Malsena“ – viena iš pagrindinių įmonių, kurios produkciją mielai perkame, naudojame ir esame patenkinti.
Darbo objektas: Akcinė bendrovė (AB) „Malsena“;
AB „Malsena“ adresas:
J Janonio g. 12
5319 Panevėžys, Lietuva
Darbo tikslas – išnagrinėti AB „Malsena“ marketingo komplekso elementus.


Reziumė

Autorius
lukask
Tipas
Referatas
Dalykas
Rinkodara
Kaina
€2.80
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Geg 7, 2012
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
18 psl.

Susiję darbai

UAB “Maxima” marketingo analizė

Rinkodara Kursinis darbas 2013 m. justxxx1
Marketingas, neatsiejama kiekvienos įmonės sudedamoji dalis, kurią žmonės vis labiau vysto, stengiasi ją tobulinti vardan vartotojų, kad jie susidomėtų siūlomomis paslaugomis ar prekėmis,...

“Corny big” marketingo analizė

Rinkodara Referatas 2012 m. skye101
Mūsų grupės darbo tikslas buvo savo nuožiūra pasirinkti prekę ir ją ištirti. Taigi, pasirinkome Vokietijos kompanijos „Schwartauer Werke” gaminamą javų batonėlį „Corny big“....