Širdį ir kraujagysles veikiantys vaistai

46 psl. / 46 žod.

Ištrauka

•Vaistai, atsižvelgiant į jų veikimą ir cheminę sudėtį, skirstomi į farmakologines grupes, pvz. nervų sistemą ir psichiką veikiantys vaistai, antimikrobiniai vaistai ir t.t.


Literatūros sąrašas

nėra


Reziumė

Autorius
rasa13
Tipas
Konspektas
Dalykas
Medicina
Kaina
€1.67
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Vas 1, 2023
Publikuotas
2015 m.
Apimtis
46 psl.

Susiję darbai

Krešėjimą veikiantys vaistai

Medicina Prezentacija learner
Krešėjimą slopinantys vaistai Antikoaguliantai Netiesioginiai trombino inhibitoriai (antitrombino aktyvatoriai: heparinas (įskaitant mažo molekulinio svorio hepariną) Tiesioginiai trombino inhibitoriai (lepirudinas, bivalirudinas. agatrombanas) Vitamino K...

Kraujagysles veikiantys vaistai

Medicina Prezentacija learner
Vartojimo sritys Širdies ir kraujagyslių organų sistemos ligos Širdies veiklos nepakankamumas Hipertenzija Krūtinės angina Lytinė disfunkcija Erekcijos sutrikimas 40 skaidrių.

Širdį ir kraujagysles veikiantys vaistai

Medicina Prezentacija rasa13
Vaistai, atsižvelgiant į jų veikimą ir cheminę sudėtį, skirstomi į farmakologines grupes, pvz. nervų sistemą ir psichiką veikiantys vaistai, antimikrobiniai vaistai ir t.t.

Nervų sistemą ir psichiką veikiantys vaistai

Medicina Prezentacija 2018 m. studente11
Aukščiausiu balu įvertintas darbas, atitikęs visus reikalavimus. Darbas apie nervų sistemą ir psichiką veikiančius vaistus, puikiai tinka farmakologijos paskaitoms.

Širdies kraujagyslių sistemą veikiantys vaistai

Medicina Konspektas 2023 m. di2000
Konspektas-lentelė širdies ir kraujagyslių veikiančių vaistų, skirta farmacijos specialybės studentams. aprašyti punktai - farmakodinamika, farmakokinetika, indikacija, kontraindiacija, įspėjimai, nėštumas, šalutiniai poveikiai, sąveika, dozavimas.