Apšvietos epocha prezentacija

20 skaidr.

Ištrauka

Švietimo epocha – tai XVIII a. Europoje ir Šiaurės Amerikoje prasidėjęs intelektualinis sąjūdis (1680 -1789 ). Švietėjai kritikavo to meto valstybes ir visuomenės santvarką ir siūlė įvairius būdus jai patobulinti.


Reziumė

Autorius
vak521
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Istorija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Vas 8, 2021
Publikuotas
2021 m.
Apimtis
20 skaidr.

Susiję darbai

Napoleono epocha

Istorija Prezentacija karmis2
Supažindinimas trumpai su Napoleonu Napoleonas: generolas tampa imperatoriumi: Napoleono karjeros pradžia Pertvarkymai Prancūzijoje Napoleonas – imperatorius Pergalės ir pralaimėjimai Tikslas užkariauti Europą Žygiai...

Viduramžių epocha

Istorija Prezentacija 2015 m. rasto_darbai
Išsami prezentacija apie viduramžius. Šio laikotarpio švietimą, meną, architektūrą, literatūrą bei religinius įsitikinimus. Darbe daug konkrečių pavyzdžių.

Šaltojo karo epocha. Testas

Istorija Paruoštukė 2014 m. izabela
Šaltojo karo epochos testas. Sudarytas iš 20 klausimų, keturių pasirenkamųjų atsakymų. Vieno klausimo pavyzdys yra aprašyme.

Prezentacija "Imperializmas"

Istorija Prezentacija 2014 m. iradze
Neilga, bet aiški pagrindinius aspektus išnagrinėjanti prezentacija apie imperializmą. Puikiai tinka tiems, kurie mokosi žemesnėse klasėse arba tiems, kurie pasirinkę istoriją B lygiu....

Apšvietos epocha

Istorija Prezentacija 2017 m. migluteeee159
Apšvietos epochos skaidrės, labai geros, išsamios. Gale yra klausimai, šaltiniai iš kur imta informacija. Mokykloje gautas geriausias pažymys už jas.