Referatas: Vaikų pagrobimų drama Norvegijoje

3 psl. / 1013 žod.

Ištrauka

Vaikų pagrobimų drama Norvegijoje yra vienas iš labiausiai aptariamų įvykiu šiuo metu. Ypatingai lietuvių, nes būtent jų vaikai buvo šio įvykio dėmesio centru. Realiai šis įvykis buvo sukrečiantis todėl, jog žiniasklaidos akiratyje buvo pateiktas graudžiai. Šeimos, kurios stengėsi susigrąžinti savo vaikus, parodytos tarsi už paskutinio plauko besigriebiančios, o Norvegijos vaikų teisės parodytos tarsi tas rūstus ir piktas kitos įvykio pusės dalyvis, kuris ieško naudos sau. Tiksliai nežinia kodėl būtent dabar šis įvykis sulaukė tokio pobūdžio susidomėjimo, kai vaikai „gelbėjami“ buvo jau ilgą laiką. Šio darbo tikslas yra pristatyti patį įvykį, įvertinti jį tiek iš politinės, teisinės, humaniškos pusės, pateikti išvadas ir asmeninę nuomonę. Pagrindiniai šaltiniai: Spaudoje pateikti žurnalistų straipsniai ir atsakas iš įstaigų stengiančių išsiaiškinti šio įvykio aplinkybes.


Turinys

  • Politinis/teisinis/asmeninis požiūris į tai kas vyko Norvegijoj ilgą laiką, bet albaiu apimantis tai, aks vyko nuo šių metų - Gabrieliaus ir jo mamos drama Norvegijoje.
  • Lietuviai stengiasi susigrąžinti mylimą sūnų, kai tuo tarpu Norvegijos institucijos nenori to leisti.
  • Analizavimas, kuri pusė yra teisi.

Reziumė

Autorius
vandsi
Tipas
Rašinys
Dalykas
Politologija
Kaina
€1.89
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Kov 20, 2015
Publikuotas
2015 m.
Apimtis
3 psl.

Susiję darbai

Norvegijos ir Indijos lyginamoji analizė

Politologija Referatas 2012 m. robertukassz
Šiam darbui pasirinkau dvi mano nuomone labai skirtingas šalis, tai Norvegija ir Indija. Skirtingos šalys, skirtingos istorijos, skirtingos kultūros, skirtingos politinės sistemos, savita...