Ar atlaidumas - silpno žmogaus bruožas?

1 psl. / 500 žod.

Ištrauka

Šiomis dienomis atlaidumas yra priskiriamas prie teigiamų būdo sąvybių. Tačiau šių dienų visuomenėje tai dažniau priskiriama prie lengvabūdiškumo ir silpnumo. Dabartinių žmonių vertybės ir gyvenimo požiūris skiriasi nuo senovėje gyvenusiųjų. Tad šiame samprotavimo rašinyje atskleisiu ar atlaidumas tikrai yra silpno ir neryžtingo žmogaus bruožas.


Turinys

  • Šiomis dienomis atlaidumas yra priskiriamas prie teigiamų būdo sąvybių. Tačiau šių dienų visuomenėje tai dažniau priskiriama prie lengvabūdiškumo ir silpnumo. Dabartinių žmonių vertybės ir gyvenimo požiūris skiriasi nuo senovėje gyvenusiųjų. Tad šiame samprotavimo rašinyje atskleisiu ar atlaidumas tikrai yra silpno ir neryžtingo žmogaus bruožas.

Reziumė

Autorius
natasa369
Tipas
Rašinys
Dalykas
Lietuvių kalba
Kaina
€1.89
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Kov 26, 2016
Publikuotas
2016 m.
Apimtis
1 psl.

Susiję darbai

Žmogaus būtis lageriuose ir tremtyje

Lietuvių kalba Rašinys kristale10
Rašinyje kalbama laisvės svarbą, žmogaus gyvenimą lageriuose ir tremtyje. Remiamasi Grinkevičiūtės, B. Sruogos, A. Frank memuariniais autobiografiniais kūriniais.

Žmogaus ir gamtos dvasinis ryšys literatūroje

Lietuvių kalba Rašinys 2015 m. besmart
Lietuvių kalbos literatūrinis rašinys apie žmogaus ir gamtos dvasinį ryšį literatūroje. Remtasi Antanu Baranausku ir Jonu Mačiuliu-Maironiu. Darbas rašytas 11 klasėje, tad tiks...