Kaip gaminamas sūris?

1 psl. / 265 žod.

Ištrauka

Kaip ir visi sūriai, mocarela prasideda nuo pieno atvežimo į fabriką. Talpa, kurioje pienas atkeliauja, yra išplaunama iš vidaus ir išorės, kuomet pienas yra išimamas. Tokia talpa talpina 30 000 litrų šviežio pieno, kuris būna 3 – 4 laipnių temperatūroje. Šviežias pienas, skirtas sūrio gamybai turi 3,8% riebalų ir 3,3% baltymų. Pienas yra laikomas ir pasveriamas didžiuliuose silosuose, kurio kiekvieno talpa yra 225 000 litrų. Toliau, pieno skirstytuvas išskiria grietinėlės perteklių, kad suvienodinti pieno riebumą.


Reziumė

Autorius
rusnė23
Tipas
Konspektas
Dalykas
Chemija
Kaina
€1.67
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Vas 20, 2021
Publikuotas
2020 m.
Apimtis
1 psl.

Susiję darbai

Kosmetikos gaminių sudėtis

Chemija Prezentacija ziviliukas21
Vanduo (sudaro 60-90% gaminio)Augaliniai aliejaiGyvuliniai riebalaiGyvulinės kilmės vaškaiAugaliniai vaškaiSintetiniai aliejai ir vaškai.

Muilo gaminimas ir jo savybių tyrimas

Chemija Prezentacija 2015 m. meduoliz
Šiomis skaidrėmis pristačiau savo tyrimą vertinimo komisijai vienuoliktoje klasėje ir gavau 10. Tai nėra pilnas darbas, o tik jo pristatymas, bet viskas aiškiai...

Kaip įvairūs tirpalai kenkia mūsų dantims

Chemija Tyrimas 2015 m. gintariuxx
Projektinis darbas skirtas biologijos pamokai tema: Kaip įvairūs tirpalai kenkia mūsų dantims. Kadangi kiaušinio lukštas turi daug kalcio, kaip ir mūsų dantys bei...

Netradiciniai stiklo gaminiai

Chemija Prezentacija 2017 m. viltekuz
Buvo įvertintas 10, informacija surinkta iš daug šaltinių. Visa informacija patikrinta Chemijos mokytojo

Surimi gaminių gamybos technologija

Chemija Praktikos ataskaita 2017 m. lauritute2
KRABŲ SKONIO SURIMI PRODUKTŲ GAMYBOS TECHNOLOGINĖ LINIJA IR JOS METU VYKSTANTYS PROCESAI Praktikos ataskaitoje išsamiai paaiškinta surimi gaminių gamybos schema (krabų skonio lazdelių...