Kaip gaminamas sūris?
1 psl. / 265 žod.
Ištrauka
Kaip ir visi sūriai, mocarela prasideda nuo pieno atvežimo į fabriką. Talpa, kurioje pienas atkeliauja, yra išplaunama iš vidaus ir išorės, kuomet pienas yra išimamas. Tokia talpa talpina 30 000 litrų šviežio pieno, kuris būna 3 – 4 laipnių temperatūroje. Šviežias pienas, skirtas sūrio gamybai turi 3,8% riebalų ir 3,3% baltymų. Pienas yra laikomas ir pasveriamas didžiuliuose silosuose, kurio kiekvieno talpa yra 225 000 litrų. Toliau, pieno skirstytuvas išskiria grietinėlės perteklių, kad suvienodinti pieno riebumą.
Reziumė
- Autorius
- rusnė23
- Tipas
- Konspektas
- Dalykas
- Chemija
- Kaina
- €1.67
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Vas 20, 2021
- Publikuotas
- 2020 m.
- Apimtis
- 1 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Kosmetikos gaminių sudėtis
Chemija
Prezentacija
ziviliukas21
Muilo gaminimas ir jo savybių tyrimas
Chemija
Prezentacija
2015 m.
meduoliz
Kaip įvairūs tirpalai kenkia mūsų dantims
Chemija
Tyrimas
2015 m.
gintariuxx
Netradiciniai stiklo gaminiai
Chemija
Prezentacija
2017 m.
viltekuz
Kvapų, išsiskiriančių iš nuotekų surinkimo talpos, mažinimo priemonės parinkimas
Chemija
Kursinis darbas
2015 m.
amnne
Surimi gaminių gamybos technologija
Chemija
Praktikos ataskaita
2017 m.
lauritute2
Buferinio tirpalo gaminimas, buferinės tirpalo talpos nustatymas
Chemija
Laboratorinis darbas
2020 m.
UgneLi