Automobilių remonto paslaugas teikiančios įmonės svetainės kūrimas

51 psl. / 6263 žod.

Ištrauka

Šiuolaikinis verslininkas, norintis sėkmingai plėtoti savo verslą, privalo neatsilikti nuo technologinių naujovių. Sparčiai tobulėjant mokslui ir technologijoms didėja ir konkurencija versle. Nuolat augant interneto populiarumui bei jo vartotojų skaičiui, daugėja ir paslaugas ar gaminius siūlančių interneto svetainių. Interneto svetainė puiki priemonė įmonei pristatyti ir suteikti visą galimą informaciją vartotojui apie save. Kadangi, reklama yra „gyvybiškai“ svarbi bet kuriai paslaugas ar gaminius teikiančiai įmonei, reklama tarptautiniame interneto tinkle tampa viena populiariausių konkurencinių priemonių verslo pasaulyje.

Tinkamai sukurta ir informatyvi internetinė svetainė verslui yra puiki investicija į reklamą, kuri pritraukia naujų klientų.

Ypač svarbu, kad paprastai mažoms ar naujai įsikūrusioms įmonėms yra sunku įsitvirtinti rinkoje, bet sukūrus įmonei internetinę svetainę ir patalpinus ją internetinėje erdvėje, tampa lengviau konkuruoti bei įsitvirtinti besikeičiančiose rinkose.

Kaip vieną iš paslaugas klientams teikiančių verslo sričių pasirinkau automobilių remonto paslaugas teikiančią įmonę UAB „Auriusta“. Ši bendrovė yra maža, naujai įsikūrusi, o jos buveinė yra nutolusi nuo miesto centro. Todėl daug rizikos veiksnių įsitvirtinti rinkoje turinčiai įmonei yra ypač svarbu, kad apie ją sužinotų kuo daugiau žmonių. Kadangi, jau supratome, kad viena veiksmingiausių reklamų įmonei yra reklama internete, nesunku prieiti išvados, kad šiai įmonei reikia internetinės svetainės, kurioje būtų pateikta informacija apie jos veiklą ir teikiamas paslaugas.

Svarbu svetainę tinkamai parengti, kad klientui ji būtų patraukli, informatyvi ir aiški.

Baigiamojo darbo temos aktualumas:

Augant žmonių norams ir poreikiams, atsiranda naujos internetinės svetainės, kuriose gausi duomenų bei teikiamų paslaugų įvairovė. Todėl versle būtina išnaudoti visas reklamines galimybes, šiuo atveju, nuolat populiarėjančią reklamą internetinėje erdvėje, kuriant ir talpinant internete įmones reprezentuojančias internetines svetaines. Šioje rinkoje vartotojas yra vienas iš svarbiausių objektų, į kurį yra orientuotos visos teikiamos paslaugos.

Automobilių remonto paslaugas teikianti bendrovė yra niekuo neišsiskirianti iš kitų rinkoje siūlomų paslaugų. Todėl norint konkuruoti rinkoje reikia susitelkti į įmonės internetinės svetainės pateikimą vartotojui taip, kad internetinės svetainės pagalba įmonė save tinkamai pristatytų potencialiems klientams. Svarbu, kaip galima, aiškiau informuoti apie teikiamas paslaugas ir jų gavimo būdą.

Klientui internetinė svetainė yra aktuali tuo, kad nereikia įdėti daug pastangų, norint susipažinti su įmone bei jos teikiamomis paslaugomis. Tuo labiau, kad automobilių remonto paslaugos yra ganėtinai svarbi paslaugų ir verslo sritis neatsiejama nuo šiuolaikinio žmogaus gyvenimo. Klientas neišeidamas iš namų gali gauti visą reikiamą informaciją.

Įmonei turinčiai internetinę svetainę atsiveria kitos verslo plėtojimo galimybės, kurios leidžia įvertinti klientų poreikius, padeda pritraukti naujus klientus, ir automatiškai padidina darbo našumą.

Baigiamojo darbo praktinė reikšmė:

Baigiamojo darbo metu sukurta internetinė svetainė automobilių remonto paslaugas teikiančiai įmonei UAB „Auriusta“ yra reali bei egzistuojanti internetiniame tinkle. Ši svetainė kaip viena iš šiuolaikinių reklamos būdų padės įmonei konkuruoti ir įsitvirtinti rinkoje, bei pritraukti naujų klientų.

Sukurta svetainė yra kaip studijų metu įgytų įgūdžių įrodymo rezultatas parodantis sukauptas teorines žinias bei jų gebėjimą pritaikyti praktikoje.

Baigiamojo darbo tikslas:

Suprojektuoti ir sukurti internetinę svetainę automobilių remonto paslaugas teikiančiai įmonei UAB  „Auriusta“, kuri atspindėtų įmonės veiklą ir atitiktų vadovo poreikius, bei būtų lygiavertė konkuruoti automobilių remonto paslaugų rinkoje.

Baigiamojo darbo uždaviniai:

  • Atlikti interneto svetainių kūrimo teorinę analizę
  • Atlikti autoservisų interneto svetinių analizę
  • Išanalizuoti internetinės svetainės būsimą naudą įmonei
  • Nustatyti internetinės svetainės atliekamas funkcijas ir galimybes
  • Specifikuoti užsakovo poreikius
  • Sukurti UAB ,,Auriusta‘‘ internetinę svetainę;

Baigiamajame darbe pademonstruosiu šiuos studijų rezultatus: eksploatuosiu kompiuterių techninę ir programinę įrangą, analizuosiu įmonės veiklos ir organizavimo ypatumus, modeliuosiu grafinius objektus, vertinsiu transporto verslo aplinką bei informacijos srautus, vertinsiu įmonės verslo srities rinkos rezultatus, veiksmingai ir atsakingai komunikuosiu ir dalyvausiu komandiniame darbe žodiškai, raštiškai ar kitokiomis komunikavimo priemonėmis, savarankiškai gilinsiu žinias profesinėje veikloje, projektuosiu ir apdorosiu vizualinės informacijos elementus, parengsiu leidinį patalpinimui tinkle.


Turinys

  • Baigiamojo darbo užduotis
  • Baigiamojo darbo anotacija lietuvių kalba
  • Baigiamojo darbo anotacija užsienio kalba
  • Įvadas
  • 1. Aprašymo dalis
  • 1.1. Įmonės analizė
  • 1.2. Efektyvios interneto svetainės požymiai
  • 1.3. Internetinės svetainės kūrimo procesas
  • 1.4. Turinio valdymo sistemos pasirinkimas
  • 1.5. Autoservisų interneto svetainių apžvalga
  • 2. Technologijos dalis
  • 2.1. Svetainės projektavimas
  • 2.2. Atmintinė svetainės administravimui
  • 3. Ekonominio pagrindimo dalis
  • Išvados
  • Naudotos literatūros ir šaltinių sąrašas

Reziumė

Autorius
lavex123
Tipas
Kursinis darbas
Dalykas
Inžinerija
Kaina
€8.04
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Spa 22, 2018
Publikuotas
2016 m.
Apimtis
51 psl.

Susiję darbai

Automobilių kėbulo remonto serviso projektavimas

Inžinerija Diplominis darbas 2014 m. moo bot
Automobilių skaičius kasmet didėja, atsiranda vis naujų vairuotojų gatvėse kurie nesenai išsilaikė teises ir dvejus metus yra rizikos grupėje. O kadangi automobilį įsigyti...

Šildomų grindų sistemų montavimo paslaugų įmonė

Inžinerija Verslo planas 2015 m. pizdec117
Verslo aplinka pasaulyje darosi vis sudėtingesnė, sparti technologijų raida didina reikalavimus naujiems produktams, bei paslaugoms. Tokioje aplinkoje tiesiog būtina mąstyti strategiškai ir planuoti...