Individualūs pieno ir pieno produktų vartojimo ypatumai

21 skaidr.

Ištrauka

Septynias dienas buvo stebima studentės mityba. Išanalizuota produktų energinė ir mitybinė vertė, apskaičiuotas paros ir vidutinis savaitės suvartotas nutrientų (angliavandenių, baltymų ir riebalų) bei kalorijų kiekis. Aprašyti pieno produktai su veikliosiomis dalimis, maisto priedais, ne pieno kilmės veikliosiomis dalimis, įvertintas ženklinimo atitikimas reikalavimams. Suvartotas nutrientų ir kalorijų kiekis palygintas su rekomenduojamomis paros normomis bei sveikos mitybos piramide, rezultatai pateikti grafiniu vaizdu.


Turinys

  • Įvadas
  • Valgiaraštis
  • Vidutinis kalorijų, angliavandenių, baltymų ir riebalų kiekis, suvartotas per savaitę
  • Pieno produktai su veikliosiomis dalimis
  • Ženklinimas
  • Maisto priedai
  • Ne pieno kilmės sudėtinės dalys
  • Rekomenduojamas nutrientų ir energijos kiekis per parą
  • Išvados

Reziumė

Autorius
bleir
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Medicina
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Lap 25, 2014
Publikuotas
2014 m.
Apimtis
21 skaidr.

Susiję darbai

Vandeninių tirpalų gamybos ypatumai

Medicina Referatas 2011 m. vilka
Vanduo – geriausiai žinomas tirpiklis. Jeigu recepte nenurodomas tirpiklis, tai gaminamas vandeninis tirpalas. Išgrynintas vanduo farmakologiškai indiferentiškas, gerai tirpina daugelį vaistinių medžiagų. Vaistų...

Pieno rūgšties poveikis kuperozinei veido odai

Medicina Referatas 2020 m. saulions
Problemos aktualumas. Viena iš dažniausių odos problemų yra kuperozė, kai paviršinis išsiplėtusių kapiliarų tinklas tampa ryškus ir matomas. Kapiliarą gaubia jungiamasis audinys ir...