Cukraus gamybos technologija

24 skaidr.

Ištrauka

Cukrus (sacharozė – C12H22O11) maistui gali būti naudojamas grynas arba kaip žaliava konditerijos, vaisių, daržovių, duonos gaminių technologijos procesuose.

Pagrindinė žaliava yra cukriniai runkeliai ir cukranendrės.


Reziumė

Autorius
svajūnė
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Chemija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Publikuotas
Kov 21, 2016
Apimtis
24 skaidr.
Įvertinimas

Susiję darbai

Vyno gamybos mikrobiologinė reikšmė

Chemija Laboratorinis darbas 2012 m. svajūnė
tema aktuali šiuolaikinei visuomenei, nes visi mėgsta vyną, tad reikia žinoti vyno gamybos procesus ir mikrobiologinę reikšmę

Surimi gaminių gamybos technologija

Chemija Praktikos ataskaita 2017 m. lauritute2
KRABŲ SKONIO SURIMI PRODUKTŲ GAMYBOS TECHNOLOGINĖ LINIJA IR JOS METU VYKSTANTYS PROCESAI Praktikos ataskaitoje išsamiai paaiškinta surimi gaminių gamybos schema (krabų skonio lazdelių...