Cukraus gamybos technologija

24 skaidr.

Ištrauka

Cukrus (sacharozė – C12H22O11) maistui gali būti naudojamas grynas arba kaip žaliava konditerijos, vaisių, daržovių, duonos gaminių technologijos procesuose.

Pagrindinė žaliava yra cukriniai runkeliai ir cukranendrės.


Reziumė

Autorius
svajūnė
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Chemija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Kov 21, 2016
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
24 skaidr.

Susiję darbai

Nano technologijų panaudojimas

Chemija Prezentacija 2017 m. tauciukas2001
Darbas yra apie nano technologijas. Manau dabar tai aktuali tema, nes pasaulis tobulėja, atsiranda naujų technologijų tokių kaip nano. Visai neseniai pristačiau šias...

Surimi gaminių gamybos technologija

Chemija Praktikos ataskaita 2017 m. lauritute2
KRABŲ SKONIO SURIMI PRODUKTŲ GAMYBOS TECHNOLOGINĖ LINIJA IR JOS METU VYKSTANTYS PROCESAI Praktikos ataskaitoje išsamiai paaiškinta surimi gaminių gamybos schema (krabų skonio lazdelių...

Alaus mokslas ir technologija

Chemija Konspektas 2017 m. IevaAnd
Maisto mokslo ir technologijų, fermentacijos modulio - Alaus gamybos konspektas. Konspekte išdėstomas Alaus mokslo ir technologijos pagrindinė teorija. Aprašoma alaus klasifikacija, jo stiliai,...

Alaus gamyba: virimo cecho skaičiavimai

Chemija Kursinis darbas 2017 m. IevaAnd
Semestro projekto užduotis: apskaičiuoti tamsaus lagerio ir pusšviesio elio žaliavas virimams, bei technologinius virimo cecho įrenginius pagal pateiktus parametrus.