Kiaušiniai, jų morfologinė struktūra, technologija
25 skaidr.
Ištrauka
lKiaušinio struktūra yra tobula, jame yra visų maisto medžiagų; lKiaušinius galima vertinti maistiniu, biologiniu ir energetiniu atžvilgiais. lMaistiniu požiūriu – jame optimaliu santykiu yra pasiskirstę baltymai, riebalai, angliavandeniai, neorganinės medžiagos bei vitaminai. Nustatyta, kad kiaušinis savo maistingumu atitinka apie 40 g mėsos, 120-150 g pieno, 4-5 proc. patenkina suaugusio žmogaus paros baltymų, riebalų, neorganinių medžiagų, o vitaminų – 10-30 proc. lTaip pat kiaušinis yra visaverčių ir lengvai pasisavinamų baltymų bei riebalų šaltinis;
Reziumė
- Autorius
- svajūnė
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Biologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Kov 21, 2016
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 25 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Biologinių membranų struktūra ir funkcijos
Biologija
Prezentacija
2012 m.
vilka
Vandens gyvūnų produktų higiena ir technologija
Biologija
Konspektas
2014 m.
bleir
Vandens gyvūnų produktų higiena ir technologija 2
Biologija
Konspektas
2014 m.
bleir
Augalų morfologija paruoštukė
Biologija
Paruoštukė
virgita
Genų technologijos
Biologija
Prezentacija
2015 m.
rasto_darbai
Ateities genų terapija - retrovirusų technologijos
Biologija
Prezentacija
2015 m.
sanna
Citologijos konspektas. Ląstelė ir jos struktūrinės dalys
Biologija
Konspektas
2019 m.
lauradzo