Kiaušiniai, jų morfologinė struktūra, technologija
25 skaidr.
Ištrauka
lKiaušinio struktūra yra tobula, jame yra visų maisto medžiagų; lKiaušinius galima vertinti maistiniu, biologiniu ir energetiniu atžvilgiais. lMaistiniu požiūriu – jame optimaliu santykiu yra pasiskirstę baltymai, riebalai, angliavandeniai, neorganinės medžiagos bei vitaminai. Nustatyta, kad kiaušinis savo maistingumu atitinka apie 40 g mėsos, 120-150 g pieno, 4-5 proc. patenkina suaugusio žmogaus paros baltymų, riebalų, neorganinių medžiagų, o vitaminų – 10-30 proc. lTaip pat kiaušinis yra visaverčių ir lengvai pasisavinamų baltymų bei riebalų šaltinis;
Reziumė
- Autorius
- svajūnė
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Biologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Kov 21, 2016
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 25 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Baltymai ir jų reikšmė ląstelės struktūrose
Biologija
Prezentacija
gazele
Naujos technologijos organų transplantacijoje
Biologija
Referatas
2013 m.
chewbacca
Genų technologijos
Biologija
Prezentacija
2015 m.
rasto_darbai
Neląstelinės struktūros: virusai, viroidai, prionai
Biologija
Prezentacija
2016 m.
agniecike
Ateities genų terapija - retrovirusų technologijos
Biologija
Prezentacija
2015 m.
sanna
Citologijos konspektas. Ląstelė ir jos struktūrinės dalys
Biologija
Konspektas
2019 m.
lauradzo
Lonaro ežero mikrobų įvairovės ir bendruomenės struktūros tyrimas
Biologija
Prezentacija
2020 m.
iksija