Kiaušiniai, jų morfologinė struktūra, technologija

25 skaidr.

Ištrauka

lKiaušinio struktūra yra tobula, jame yra visų maisto medžiagų; lKiaušinius galima vertinti maistiniu, biologiniu ir energetiniu atžvilgiais. lMaistiniu požiūriu – jame optimaliu santykiu yra pasiskirstę baltymai, riebalai, angliavandeniai, neorganinės medžiagos bei vitaminai. Nustatyta, kad kiaušinis savo maistingumu atitinka apie 40 g mėsos, 120-150 g pieno, 4-5 proc. patenkina suaugusio žmogaus paros baltymų, riebalų, neorganinių medžiagų, o vitaminų – 10-30 proc. lTaip pat kiaušinis yra visaverčių ir lengvai pasisavinamų baltymų bei riebalų šaltinis;


Reziumė

Autorius
svajūnė
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Biologija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Kov 21, 2016
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
25 skaidr.

Susiję darbai

Baltymai ir jų reikšmė ląstelės struktūrose

Biologija Prezentacija gazele
Darbo tikslai ir uždaviniai: Surinkti ir pateikti informacija apie baltymusAptarti baltymų pagrindines funkcijasNagrinėti baltymų reikšmę ląstelės struktūroseIšaiškinti baltymų svarbą mityboje

Genų technologijos

Biologija Prezentacija 2015 m. rasto_darbai
Prezentacija skirta 11kl biologijos temai apžvelgti. Išsamiai išnagrinėti genetinės inžinerijos privalumai ir trūkumai bei pateikiami konkretūs pavyzdžiai

Neląstelinės struktūros: virusai, viroidai, prionai

Biologija Prezentacija 2016 m. agniecike
Šis pristatymas tema "Neląstelinės struktūros: virusai, viroidai, prionai" buvo paruoštas biologijos paskaitai. Skaidrėse, kaip ir reikalauja europiniai standartai bei mokytojai/dėstytojai, daug iliustracijų, informacija...