Ar svarbus yra žmonių tarpusavio ryšys?

2 psl. / 715 žod.

Ištrauka

Visur yra žmonių, kuriuos vieną su kitu sieja tarpusavio ryšys. Jis dažnai būna labai stiprus ir nenutraukiamas. Tarpusavio ryšys gali būti tarp tėvo ir sūnaus, jaunų įsimylėjusių žmonių arba tiesiog tarp dviejų, niekaip nesusijusių žmonių. Žinoma, kartais žmonėms nerūpi šis ryšys, kai kuriuos jis gali pražudyti arba atvirkščiai – suteikti naujų jėgų, o kitų tarpusavio ryšį bando nutraukti aplinkybės, aplink esantys žmonės. Taigi, tarpusavio ryšys yra svarbus, nes jis gali daug ką pakeisti žmogaus gyvenime.

Gyvenime nėra nieko stipresnio nei tarpusavio ryšys tarp dviejų dvasingų, tikinčių, galbūt mylinčių žmonių. Šis ryšys suteikia jėgų, verčia žmogų judėti į priekį, patirti ką nors naujo, keistis pačiam į gerąją pusę. Taip pat niekad negalima nusisukti nuo žmogaus, kuriam yra jaučiamas šis stiprus ryšys, nes tai padarius, gali laukti nepakeliamos kančios. Taigi, tarpusavio ryšys yra svarbus, nes jis parodo žmonių jausmus ir gyvenime yra žmogaus ramstis.


Turinys

  • Šiame rašinyje bus samprotaujama ir bandoma atsakyti į temą: „Ar svarbus yra žmonių tarpusavio ryšys?“ Bus remiamasi Jono Biliūno apysakoje „Liūdna pasaka“, Šatrijos Raganos apysakoje „Sename dvare“ ir Juozo Tumo-Vaižganto apysakoje „Dėdės ir dėdienės“.

Reziumė

Autorius
ievuukas1
Tipas
Rašinys
Dalykas
Lietuvių kalba
Kaina
€1.89
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Geg 8, 2015
Publikuotas
2015 m.
Apimtis
2 psl.

Susiję darbai

Lietuvių tarmės. Jų išsaugojimo svarba.

Lietuvių kalba Rašinys 2013 m. kamile191
Kalbininkas Aleksas Girdenis teigė, kad „išnykusi tarmė yra didesnė tragedija žmonijai negu kokio vabaliuko ar gyvūno išnykimas, nes kartu su tarme miršta tam

Žmonių tarpusavio santykiai

Lietuvių kalba Rašinys 2016 m. natasa369
Žmonių tarpusavio santykiai yra svarbiausia gyvenimo problema. Jie gali praturtinti mūsų gyvenimą, dovanoti daug laimės ir atvirkščiai – atnešti daug skausmo, nusivylimo, nuoskaudos...