Prezentacija: sviesto sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
25 skaidr.
Ištrauka
Mano darbo tikslas: geriau įsisavinti pagrindines chemijos temas, analizuojant konkretaus pasirinkto maisto produkto sudėtį, savybes, pokyčius maisto ruošimo metu.
Mano uždaviniai: išanalizuoti literatūrą pasirinkta tema bei susisteminti informaciją ir parengti darbo ataskaitą ir ją pristatyti.
Reziumė
- Autorius
- dovyle
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Chemija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Sau 7, 2015
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 25 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Sviesto sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
Chemija
Referatas
2013 m.
dovyle
Muilo gaminimas ir jo savybių tyrimas
Chemija
Prezentacija
2015 m.
meduoliz
Neorganinės chemijos laboratorinių darbų analizė
Chemija
Laboratorinis darbas
sandraaa53
Prezentacija - aromatiniai angliavandeniliai
Chemija
Prezentacija
2017 m.
morkutee
Prezentacija „Silikatai“
Chemija
Prezentacija
2019 m.
miktazis17
Vanduo prezentacija
Chemija
Prezentacija
2019 m.
kaktusas333
Prezentacija apie druskas
Chemija
Prezentacija
2021 m.
Deividasas