Prezentacija: sviesto sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė

25 skaidr.

Ištrauka

Mano darbo tikslas: geriau įsisavinti pagrindines chemijos temas, analizuojant konkretaus pasirinkto maisto produkto sudėtį, savybes, pokyčius maisto ruošimo metu.

Mano uždaviniai: išanalizuoti literatūrą pasirinkta tema bei susisteminti informaciją ir parengti darbo ataskaitą ir ją pristatyti.


Reziumė

Autorius
dovyle
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Chemija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Publikuotas
Sau 7, 2015
Apimtis
25 skaidr.
Įvertinimas

Susiję darbai

Maisto prekių cheminė sudėtis

Chemija Referatas 2010 m. studentas151
Tyrimo objektas: Maisto prekių cheminė sudėtis. Cheminės sudėties analizė. Referato tikslas: Išanalizuoti chemine sudėtį maisto prekėse. Pažiūrėti kokia yra cheminė maisto sudėtis. Referato...

Vištiena ir jos cheminė sudėtis

Chemija Referatas loreta11
Mėsa-tai vienas svarbiausių maisto produktų, aprūpinant žmogaus organizmą pilnaverčiais baltymais. Dabartinė mėsos pramonė pateikia vartotojui daugelio rūšių mėsą tarp jų ir vištieną. Palyginti...

Kosmetikos gaminių sudėtis

Chemija Prezentacija ziviliukas21
Vanduo (sudaro 60-90% gaminio)Augaliniai aliejaiGyvuliniai riebalaiGyvulinės kilmės vaškaiAugaliniai vaškaiSintetiniai aliejai ir vaškai.

Muilo gaminimas ir jo savybių tyrimas

Chemija Prezentacija 2015 m. meduoliz
Šiomis skaidrėmis pristačiau savo tyrimą vertinimo komisijai vienuoliktoje klasėje ir gavau 10. Tai nėra pilnas darbas, o tik jo pristatymas, bet viskas aiškiai...

Prezentacija „Silikatai“

Chemija Prezentacija 2019 m. miktazis17
Prezentacija apie silikatus, naudota 10 klasėje per chemijos pamoką. Pildyta tris kartus, todėl yra geros kokybės :) Jei norite, galite pridėti dar daugiau...