Prezentacija: sviesto sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
25 skaidr.
Ištrauka
Mano darbo tikslas: geriau įsisavinti pagrindines chemijos temas, analizuojant konkretaus pasirinkto maisto produkto sudėtį, savybes, pokyčius maisto ruošimo metu.
Mano uždaviniai: išanalizuoti literatūrą pasirinkta tema bei susisteminti informaciją ir parengti darbo ataskaitą ir ją pristatyti.
Reziumė
- Autorius
- dovyle
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Chemija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Sau 7, 2015
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 25 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Maisto prekių cheminė sudėtis
Chemija
Referatas
2010 m.
studentas151
Sviesto sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
Chemija
Referatas
2013 m.
dovyle
Kosmetikos gaminių sudėtis
Chemija
Prezentacija
ziviliukas21
Muilo gaminimas ir jo savybių tyrimas
Chemija
Prezentacija
2015 m.
meduoliz
Prezentacija - aromatiniai angliavandeniliai
Chemija
Prezentacija
2017 m.
morkutee
Vandens ir alaus analizė
Chemija
Praktikos ataskaita
2016 m.
oggiuxx
Prezentacija „Silikatai“
Chemija
Prezentacija
2019 m.
miktazis17