Prezentacija: sviesto sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė

25 skaidr.

Ištrauka

Mano darbo tikslas: geriau įsisavinti pagrindines chemijos temas, analizuojant konkretaus pasirinkto maisto produkto sudėtį, savybes, pokyčius maisto ruošimo metu.

Mano uždaviniai: išanalizuoti literatūrą pasirinkta tema bei susisteminti informaciją ir parengti darbo ataskaitą ir ją pristatyti.


Reziumė

Autorius
dovyle
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Chemija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 7, 2015
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
25 skaidr.

Susiję darbai

Maisto prekių cheminė sudėtis

Chemija Referatas 2010 m. studentas151
Tyrimo objektas: Maisto prekių cheminė sudėtis. Cheminės sudėties analizė. Referato tikslas: Išanalizuoti chemine sudėtį maisto prekėse. Pažiūrėti kokia yra cheminė maisto sudėtis. Referato...

Kosmetikos gaminių sudėtis

Chemija Prezentacija ziviliukas21
Vanduo (sudaro 60-90% gaminio)Augaliniai aliejaiGyvuliniai riebalaiGyvulinės kilmės vaškaiAugaliniai vaškaiSintetiniai aliejai ir vaškai.

Muilo gaminimas ir jo savybių tyrimas

Chemija Prezentacija 2015 m. meduoliz
Šiomis skaidrėmis pristačiau savo tyrimą vertinimo komisijai vienuoliktoje klasėje ir gavau 10. Tai nėra pilnas darbas, o tik jo pristatymas, bet viskas aiškiai...

Vandens ir alaus analizė

Chemija Praktikos ataskaita 2016 m. oggiuxx
Vanduo yra vienas reikšmingiausių junginių ne tik žmoniems, bet apskritai gyvybei. Jis sudaro apie du trečdalius visų gyvosios gamtos organizmų, o žmogaus kūno...

Prezentacija „Silikatai“

Chemija Prezentacija 2019 m. miktazis17
Prezentacija apie silikatus, naudota 10 klasėje per chemijos pamoką. Pildyta tris kartus, todėl yra geros kokybės :) Jei norite, galite pridėti dar daugiau...