Straipsnio „Ar nelygūs dantys – vien estetinė problema?“ analizė

3 psl. / 424 žod.

Ištrauka

Šypsena – labai svarbi neverbalinio bendravimo priemonė. Kai kurie psichologai mano, jog žmonės šypsosi ne tik tam, kad išreikštų džiaugsmą, bet ir todėl, kad šypsena padeda jaustis laimingesniu ir savimi pasitikinčiu. Šypsena pirmomis susitikimo minutėmis sumažina įtampą ir palengvina bendravimą. Ji išreiškia susitikimo džiaugsmą ir parodo draugiškumą.

Nelygūs dantys – estetinė problema, sukelianti psichologines kliūtis, ir kuri yra ne tik nemaloni akiai, bet ir menkinanti žmogaus savivertę bei pasitikėjimą savimi. Turint laiko ir finansinių išteklių geriausia šią problemą panaikinti ortodontiniu gydymu.


Turinys

  • 1. Įvadas. Šypsena – labai svarbi neverbalinio bendravimo priemonė.
  • 2. Dėstymas. Analizuojamas tekstas – straipsnis pavadinimu – ,, Ar nelygūs dantys – vien estetinė problema?“. Straipsnio pagrindinė mintis – nelygios šypsenos keliamos problemos žmogaus kasdienybėje.
  • 3. Išvados. Nelygūs dantys – estetinė problema, sukelianti psichologines kliūtis, ir kuri yra ne tik nemaloni akiai, bet ir menkinanti žmogaus savivertę bei pasitikėjimą savimi.
  • 4. Nagrinėto straipsnio nuoroda.

Reziumė

Autorius
vaimon
Tipas
Rašinys
Dalykas
Filosofija
Kaina
€1.89
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bir 3, 2015
Publikuotas
2015 m.
Apimtis
3 psl.

Susiję darbai

Dievo nepažinumo problema Karlo Bartho filosofijoje

Filosofija Referatas 2013 m. dabingdon
Karlo Bartho teologinė mintis skleidėsi jam augant liberališkojo prostentantizmo tradicijoje. Šis šveicarų protestantų teologas paskelbė radikalų pokytį protestantizme – Barthas Dievą paskelbė visiškai...