Profesinės praktikos analizė UAB „LT Strategy“

17 psl. / 3256 žod.

Ištrauka

UAB „LT Strategy“ - tai moderni logistikos įmonė, savo veiklą pradėjusi 2012 metais. Ji specializuojasi krovinių pervežimų visoje Europos Sąjungos teritorijoje.

Įmonė teikia tokias logistikos paslaugas, kaip: tarptautinis krovinių organizavimas, ekspedijavimas ir pervežimas autotransportu tarptautiniais maršrutais.

Vežami pilni ir daliniai, negabaritiniai, smulkūs, šaldyti ir pavojingi kroviniai visų tipų priekabomis. Krovinius gabena tentinėmis ir šaldytuvo tipo priekabomis. Nuolat ieškomi optimaliausi maršrutai, atitinkantys klientų lūkesčius.

UAB „LT Strategy“ yra juridinis asmuo, kurio įstatinis kapitalas yra padalytas į akcijas. Įmonę valdo direktorius, Veslav Kondratovič.

  1. Įmonės veiklos istorija

Tai moderni logistikos įmonė, kaip jau buvo minėta savo veiklą pradėjo 2012 m. lapkričio mėn. 14 d., įregistruotas juridinis asmuo LT STRATEGY, UAB, teisinė forma uždaroji akcinė bendrovė, registracijos adresas: Vilniaus m. sav. Vilniaus m. V. Pietario g. 8-54, tuo metu vadovu buvo Naglis Kavaliauskas, pradėjo savo veiklą su 10000 Lt įstatinių kapitalų ir 100 vienetų akcijų. Tuo metu įmonėje buvo 4 darbuotojai. 2012 metų lapkričio 20 d. pasikeitė direktorius į Veslav Kondratovič. Nuo pat pradžių pagrindinė įmonės veiklos šaka buvo transporto paslaugos, ekspedijavimas.

UAB „LT Strategy“ - įmonė, kuri nuo pat įsikūrimo pradžios dirba tobulindama savo įgūdžius, plėsdama veiklos rinką ir partnerių, bei klientų ratą. Nuolatinis judėjimas užtikrina, jog visada bus suteikiamos klientams ir partneriams aukšto standarto paslaugos. Tiek klientams, tiek partneriams „LT Strategy“ techniniai komandos įgūdžiai gali suteikti tinkamas paslaugas, parinkti optimaliausią kelią ir patenkinti transportavimo poreikius. Dirba nuo krovinio paruošimo iki jo pristatymo momento vykdydami pastovią krovinio judėjimo priežiūrą.

  1. Veiklos teisinis normatyvinis reglamentavimas ir leidimai

Bendrovė turi juridinio asmens teises ir jos įstatinis kapitalas padalintas į akcijas. UAB „LT Strategy” akcininku yra fizinis asmuo – Veslav Kondratovič, kuriam priklauso 100 % visų akcijų.

UAB „LT Strategy“ turi licenciją, leidžiančią tarpininkauti vežant krovinius.


Reziumė

Autorius
greta.greta
Tipas
Praktikos ataskaita
Dalykas
Vadyba
Kaina
€2.90
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Lie 2, 2018
Publikuotas
2018 m.
Apimtis
17 psl.

Susiję darbai

Profesinės praktikos ataskaita

Vadyba Praktikos ataskaita 2003 m. vika1
Įstaigų ir įmonių administravimo programos profesinę praktiką aš atlikau UAB “Klaipėdos maisto produktai”. Praktikos atlikimo vietą pasirinkau neatsitiktinai , nes šioje bendrovėje aš...

Profesinė praktika AB SEB Vilniaus banke

Vadyba Praktikos ataskaita alinat
Profesinę praktiką atlikau AB SEB Vilniaus banke, Europos filiale. SEB Vilniaus bankas (anksčiau – AB Vilniaus bankas) buvo įkurtas 1990 metų kovo 2...

Profesinė praktika Corner Hotel Vilniuje

Vadyba Praktikos ataskaita 2016 m. anagr
  Profesinė praktika yra puikus būdas patikrinti studijų metu įgytas žinias, taip pat atnaujinti, patobulinti, bei įgyti naujų. Profesinės praktikos trukmė – 8...