Aplinkos apsaugos kaštų analizė AB „ORLEN Lietuva“ įmonėje

21 psl. / 3235 žod.

Ištrauka

Akcinė bendrovė „ORLEN Lietuva“ yra naftos perdirbimo įmonė, valdanti vienintelę Baltijos šalyse naftos produktų gamyklą, naftotiekių ir produktotiekio tinklą bei jūrinį naftos terminalą. Pagrindinės bendrovės veiklos sritys yra naftos produktų gamyba ir prekyba. Naftos perdirbimo produktų gamykloje per metus galima perdirbti apie 10 mln. tonų naftos. Akcinė bendrovė „ORLEN Lietuva“ yra viena žinomiausių ir itin didelę įtaką Lietuvos ekonomikai darančių bendrovių. Ji yra didžiausia šalyje mokesčių mokėtoja, didžiausia Lietuvos bendrovė pagal pajamas ir viena didžiausių šalies eksportuotojų. Bendrovė - svarbiausia benzino ir dyzelino tiekėja Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Savo produkciją bendrovė taip pat eksportuoja į Vakarų Europą, JAV, Ukrainą ir kt. šalis. Šiuo metu bendrovė vykdo modernizavimo programą, kuria siekiama didinti veiklos efektyvumą, gerinti produktų kokybę, užtikrinti saugą darbe ir aplinkos išsaugojimą ateities kartoms.


Turinys

  • 1. 2. Bendras „ORLEN Lietuva“ įmonės aprašas4
  • 2.1. Atliekų ir emisijos tvarkymas6
  • 2. 2. Prevencija ir aplinkos apsaugos vadyba11
  • 2. 3. Į gaminį nepatekusių medžiagų įsigijimo vertė13
  • 2.4. Į gaminį nepatekusių medžiagų apdorojimo kaštai17
  • 2.5. Aplinkos apsaugos pajamos18
  • 2.6. Aplinkosaugos indikatoriai19

Reziumė

Autorius
valgri
Tipas
Referatas
Dalykas
Inžinerija
Kaina
€2.54
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgs 19, 2016
Publikuotas
2016 m.
Apimtis
21 psl.

Susiję darbai

Aplinkos išteklių naudojimas ir apsauga

Inžinerija Kursinis darbas 2012 m. vaivai
Aplinka tai gamtoje funkcionuojanti tarpusavyje susijusių elementų (žemės paviršiaus ir gelmių, oro, vandens, dirvožemio, augalų, gyvūnų, organinių ir neorganinių medžiagų bei antropogeninių komponentų)...

Technologinių procesų analizė

Inžinerija Praktikos ataskaita 2018 m. citrusiniaivaisiai
Ataskaitoje pateika informaciją apie tokius technologinius procesus kaip tekinimas, frezavimas ir liejimas. Atsižvelgta ir į teorinę pusę, ir praktinę.