Ryšiai su visuomene

15 psl. / 3349 žod.

Ištrauka

Ryšiai su visuomene visame pasaulyje vis efektyviau naudojami kaip rinkodaros priemonė, atnešanti išmatuojamų rezultatų. Ryšių su visuomene veiklos efektyvumas smarkiai priklauso nuo to, kaip sėkmingai jie derinami su kitomis rinkodaros priemonėmis. Ryšių su visuomene veikla pirmiausiai siejama su santykių vadyba, o tai ir yra bet kokios rinkodaros programos šerdis.
Įmonės reklama, kaip ryšių su visuomene elementas, iš dalies susikerta su įmonės produktų ar paslaugų reklama, taip stiprindama reklamos efektyvumą ir didindama įmonės žinomumą. O vartotojams ne tas pats, kokios įmonės produktus jie perka ir kokia pardavėjo reputacija.
Ryšių su visuomene veiksmai derinami su bendrąja įmonės rinkodaros programa parenkant atitinkamas priemones ir nustatant jų naudojimo laiką. Svarbiausius ryšių su visuomene būdus galima suskirstyti į tokias grupes:
1.Darbas su žiniasklaida:
2.Ryšių su visuomene renginiai
3. Ryšių su visuomene kampanijos:
4. Publikacijos:
5. Pokalbiai:
6. Dalyvavimas parodose, organizacijai ir visuomenei svarbiuose renginiuose bei akcijose, mokslo, meno, sporto rėmimo fondai, premijos ir pan.
Šiais išplėtotos komunikacijos laikais ryšiai su visuomene tampa rinkodaros programų ir veiksmų ašimi.
Remdamosios įvariais straipsniais ryšių su visuomene rinkodaroje tema, bandysime išsiaiškinti, kas yra ryšiai su visuomene rinkodaroje, kokių teigiamų ir neigiamų savybių jie turi, kaip elgtis kritinėse situacijose.


Reziumė

Autorius
felisityy
Tipas
Referatas
Dalykas
Rinkodara
Kaina
€2.67
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Gru 2, 2012
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
15 psl.

Atsiliepimai

Patvirtintas užsakymas
geras darbas

Susiję darbai

Sudominimo būdai renginių studentams reklamose

Rinkodara Referatas 2015 m. skye101
Šiame, sparčiai tobulėjančių technologijų bei komunikacijos amžiuje, itin svarbi yra reklama, kuri kasdien turi būti vis geresnė, paveikesnė ir vis labiau patraukianti adresato...