Kita / Maisto technologija

RVASVT duonos gamyboje

0 atsiliepimų
Autorius:

Darbo tikslas:

Sudaryti RVASVT sistemą, kuri apimtų kokybiškos duonos gamybą ir realizavimą.

 

Uždaviniai:

•Sudaryti RVASVT darbuotojų grupę; •Sukurti gaminio receptūrą ir aprašą bei gamybos schemą; •Išnagrinėti galimus rizikos (biologiniu, cheminius ir fizinius) veiksnius uogienės gamybos etapuose; •Atlikti SVT įvertinimą.

Darbo tipas:
Apimtis:
22 skaidrės (-ių)
Lygis:
Universitetas
Atsisiųsti

Turinys

  • Sudaryti RVASVT darbuotojų grupę;
  • •Sukurti gaminio receptūrą ir aprašą bei gamybos schemą;
  • •Išnagrinėti galimus rizikos (biologiniu, cheminius ir fizinius) veiksnius uogienės gamybos etapuose;
  • •Atlikti SVT įvertinimą.

Jums gali būti aktualu

Vartotojai, įsigyję šį darbą, taip pat peržiūrėjo
Duonos gamybos biochemija
Referatas Duonos gamybos biochemija

Duonos, pyrago gaminių laikymas.Laikymo metu vykstantys biocheminiai pokyčiai [...]

Glaistyto varškės sūrelio gamybos RVASVT (HACCP) PROGRAMA
Kursinis darbas Glaistyto varškės sūrelio gamybos RVASVT (HACCP) PROGRAMA

1. Pieno priėmimas ir paruošimas varškės gamybai: C Rizikos veiksnys yra svarbus. Lietuvoje atliekamas planingas monitoringas [...]

Duonos saugios gamybos naujovių analizė
Referatas Duonos saugios gamybos naujovių analizė

Duona yra sveikiausias maisto produktas ir neįkainojamas liaudies turtas. Duonos gaminiai jau nuo gilios senovės [...]

Prevencinių priemonių plano sudarymas duonos gamybai ir žiedėjimo sulėtinimas biotechnologinėmis priemonėmis
Referatas Prevencinių priemonių plano sudarymas duonos gamybai ir žiedėjimo sulėtinimas biotechnologinėmis priemonėmis

Duona – kepiniai iš ruginių, kvietinių, kvietruginių miltų, jų mišinių ir/arba kitų grūdų produktų tešlos [...]

Duonos kepimo technologijos ir įrengimai
Referatas Duonos kepimo technologijos ir įrengimai

Itališka traški duonelė CIABATTA [...]

Duonos vartojimo prailginimas panaudojant biotechnologines priemones
Diplominis darbas Duonos vartojimo prailginimas panaudojant biotechnologines priemones

Duonos gamyba yra vienas iš pelningiausių ir populiariausių verslų Lietuvoje. Duonos gaminių vartojimas yra gana [...]

Riebalų ir aliejų gamyba, naudojant mikroorganizmus
Referatas Riebalų ir aliejų gamyba, naudojant mikroorganizmus

Mikroorganizmų gaminamų riebalų rūgščių įvairovė yra labai plati. Dauguma riebalų rūgščių, kurias gamina pelėsiai ir [...]

Cukrus, jo gamyba
Referatas Cukrus, jo gamyba

Pirmiausia cukrų pradėta išgauti iš cukranendrių (saccharum officinarum). Žolės, iš kurių išsivystė cukranendrės, kildinamos iš [...]

Tradiciniai mėsos gaminiai, gamyba ir produkcijai keliami reikalavimai
Kursinis darbas Tradiciniai mėsos gaminiai, gamyba ir produkcijai keliami reikalavimai

Mėsa - geriausias visaverčių baltymų šaltinis. Svarbiausias mėsos komponentas yra raumeninis audinys. Vertingiausia  raumenų sudėtinė [...]

Gamybinės praktikos ataskaita UAB
Praktikos ataskaita Gamybinės praktikos ataskaita UAB "Judex"

UAB "Judex"- moderni šaldytų maisto produktų gamybos įmonė. Veiklą pradėjusi 1995-aisiais metais, įmonė sėkmingai ir [...]

Asmens higienos ir gamybinės sanitarijos reikalavimai konditerijos pramonėje
Referatas Asmens higienos ir gamybinės sanitarijos reikalavimai konditerijos pramonėje

Tikslas susipažinti su: asmens higienos reikalavimais ir sveikata (rankų plovimas po kiekvienos operacijos, turėjimas asmens medicininės [...]

Fermentinio sūrio „Liliputas“ gamybinio proceso mikrobiologinis aprašymas
Referatas Fermentinio sūrio „Liliputas“ gamybinio proceso mikrobiologinis aprašymas

„Liliputas“ – tai rankų darbo riebus (daugiau kaip 48proc.) puskietis cilindro suapvalintomis briaunomis formos sūris.

Funkcionaliųjų ingredientų panaudojimas patiekalų gamyboje
Prezentacija Funkcionaliųjų ingredientų panaudojimas patiekalų gamyboje

Funkcionalaus maisto produktai – plataus vartojimo kasdien vartojami maisto produktai, kurie, be savo mitybinės vertės, dar suteikia [...]

Sviesto mikrobiologija gamybos ir laikymo metu
Referatas Sviesto mikrobiologija gamybos ir laikymo metu

Sviesto gedimas: Svieste vyksta mikrobiologiniai ir grynai cheminiai procesai. Iš mikrobiologinių energingiausiai vyksta aerobiniai procesai, todėl [...]

Kefyro gamybos technologija
Referatas Kefyro gamybos technologija

Kefyras – fermentuotas pieno gėrimas, kurį sugalvojo Kaukazo srities piemenys, pastebėję, kad šviežias pienas, laikomas odiniuose maišeliuose, rūgsta, ir virsta visai [...]