RVASVT duonos gamyboje

22 skaidr.

Ištrauka

Darbo tikslas:

Sudaryti RVASVT sistemą, kuri apimtų kokybiškos duonos gamybą ir realizavimą.

Uždaviniai:

•Sudaryti RVASVT darbuotojų grupę; •Sukurti gaminio receptūrą ir aprašą bei gamybos schemą; •Išnagrinėti galimus rizikos (biologiniu, cheminius ir fizinius) veiksnius uogienės gamybos etapuose; •Atlikti SVT įvertinimą.


Turinys

  • Sudaryti RVASVT darbuotojų grupę;
  • •Sukurti gaminio receptūrą ir aprašą bei gamybos schemą;
  • •Išnagrinėti galimus rizikos (biologiniu, cheminius ir fizinius) veiksnius uogienės gamybos etapuose;
  • •Atlikti SVT įvertinimą.

Reziumė

Autorius
rugilee
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 9, 2018
Publikuotas
2017 m.
Apimtis
22 skaidr.

Susiję darbai

Duonos gamybos biochemija

Maisto technologija Referatas 2009 m. sandra25
Duonos, pyrago gaminių laikymas.Laikymo metu vykstantys biocheminiai pokyčiai

Kefyro gamybos technologija

Maisto technologija Referatas 2013 m. inga kononovaite
Kefyras – fermentuotas pieno gėrimas, kurį sugalvojo Kaukazo srities piemenys, pastebėję, kad šviežias pienas, laikomas odiniuose maišeliuose, rūgsta, ir virsta visai kitu gėrimu....

Fermentacinės gamybos technologija

Maisto technologija Referatas inga kononovaite
Fermentacinė gamyba gali būti labai įvairi, tačiau jos visų rūšių pagrindinis ir bendras procesas yra rūgimas, kuris vyksta veikiant mikroorganizmų fermentams. Skiriami du...