Glaistyto varškės sūrelio gamybos RVASVT (HACCP) PROGRAMA

26 psl. / 4509 žod.

Ištrauka

1. Pieno priėmimas ir paruošimas varškės gamybai:

C Rizikos veiksnys yra svarbus. Lietuvoje atliekamas planingas monitoringas, įmonė dalyvauja šioje programoje (reguliariai imami bandiniai ištyrimui). Neatitinkanti normos žaliava utilizuojama.

F: Pienas gali būti užterštas pašalinėmis medžiagomis, tačiau vartotojų sveikatos atžvilgiu rizika yra nedidelė. Pienas yra filtruojamas


Turinys

  • RVASVT PLANO APRAŠAS3
  • Tikslo ir apimties apibrėžtis4
  • RVASVT grupės sudarymas4
  • Produkto apibrėžimas5
  • Produkto vartojimo ypatumų apibrėžtis6
  • Produkto sudėtis6
  • Srautų diagrama8
  • Rizikos veiksniai ir kategorijos9
  • Rizikos veiksnių analizė14
  • Kritinių ribų pagrindimas18
  • Monitoringas19
  • Suvestinis planas (korekcinės priemonės, įrašų formos)20
  • Patikrinimo planas23
  • Priedas25

Reziumė

Autorius
viosat
Tipas
Kursinis darbas
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€7.32
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Lie 28, 2015
Publikuotas
2010 m.
Apimtis
26 psl.

Susiję darbai

Kefyro gamybos technologija

Maisto technologija Referatas 2013 m. inga kononovaite
Kefyras – fermentuotas pieno gėrimas, kurį sugalvojo Kaukazo srities piemenys, pastebėję, kad šviežias pienas, laikomas odiniuose maišeliuose, rūgsta, ir virsta visai kitu gėrimu....

Cukrus, jo gamyba

Maisto technologija Referatas inga kononovaite
Pirmiausia cukrų pradėta išgauti iš cukranendrių (saccharum officinarum). Žolės, iš kurių išsivystė cukranendrės, kildinamos iš keleto Ramiojo vandenyno salelių, tarp jų – Polinezijos...

Fermentacinės gamybos technologija

Maisto technologija Referatas inga kononovaite
Fermentacinė gamyba gali būti labai įvairi, tačiau jos visų rūšių pagrindinis ir bendras procesas yra rūgimas, kuris vyksta veikiant mikroorganizmų fermentams. Skiriami du...

Krakmolo gamybos charakteristika

Maisto technologija Referatas inga kononovaite
Krakmolas - kompleksinis angliavandenis, polisacharidas, sudarytas mažiausiai iš 10 sacharidų molekulių. Fizinė forma – netirpūs šaltame vandenyje, balti, grūdėti milteliai. Karštame vandenyje krakmolas...

RVASVT duonos gamyboje

Maisto technologija Prezentacija 2017 m. rugilee
Darbo tikslas: Sudaryti RVASVT sistemą, kuri apimtų kokybiškos duonos gamybą ir realizavimą. Uždavinių įgyvendinimas