Kita / Maisto technologija

Glaistyto varškės sūrelio gamybos RVASVT (HACCP) PROGRAMA

0 atsiliepimų
Autorius:

1. Pieno priėmimas ir paruošimas varškės gamybai:

C Rizikos veiksnys yra svarbus. Lietuvoje atliekamas planingas monitoringas, įmonė dalyvauja šioje programoje (reguliariai imami bandiniai ištyrimui). Neatitinkanti normos žaliava utilizuojama.

F: Pienas gali būti užterštas pašalinėmis medžiagomis, tačiau vartotojų sveikatos atžvilgiu rizika yra nedidelė. Pienas yra filtruojamas

 

Darbo tipas:
Apimtis:
4509 žodžiai (-ų)
Lygis:
Universitetas
Atsisiųsti

Turinys

  • RVASVT PLANO APRAŠAS3
  • Tikslo ir apimties apibrėžtis4
  • RVASVT grupės sudarymas4
  • Produkto apibrėžimas5
  • Produkto vartojimo ypatumų apibrėžtis6
  • Produkto sudėtis6
  • Srautų diagrama8
  • Rizikos veiksniai ir kategorijos9
  • Rizikos veiksnių analizė14
  • Kritinių ribų pagrindimas18
  • Monitoringas19
  • Suvestinis planas (korekcinės priemonės, įrašų formos)20
  • Patikrinimo planas23
  • Priedas25

Jums gali būti aktualu

Vartotojai, įsigyję šį darbą, taip pat peržiūrėjo
RVASVT duonos gamyboje
Prezentacija RVASVT duonos gamyboje

Darbo tikslas: Sudaryti RVASVT sistemą, kuri apimtų kokybiškos duonos gamybą ir realizavimą.   Uždaviniai: •Sudaryti RVASVT darbuotojų grupę; •Sukurti [...]